פורטל הנשים הראשון בישראל
  www.wol.co.il
נש"ר נשים ברשת
יום ג', טו’ בסיון תשע”ט
    דף הבית  |  הרשמה לרשימת תפוצה  |  יצירת קשר  
 
13:42 (07/01/13)
אילנה כהן
כנסו לבלוגים של נש"ר http://nashimbares het.wordpress.com/
 







.
מיצג גורמה ואופנה במכון הצרפתי ברוטשילד בתל אביב בלילה הלבן.
09:55 (25/06/15) אילנה כהן

ילה לבן אירופה – “דלישואו”אירועי לילה לבן אירופה 2015 יעמדו בסימן מחווה לתרבות אירופה, והם נערכים בשיתוף האיחוד האירופי והמדינות החברות בו. עשרות אירועים הנערכים במקביל בכל רחבי העיר – בחוצות ובמרכזי התרבות – משעות הערב המוקדמות אל תוך הלילה. האירועים פתוחים לקהל הרחב, בחינם או בתעריפים מוזלים, והציבור מוזמן ליהנות ממגוון גדול וייחודי של מופעים.“דלישואו” – רחבת רוטשילד 1, צמוד למכון הצרפתי בתל אביב בליבו של “דלישואו” – מאש-אפ של אופנה וקולינריה – תוצב בימה גדולה עם מטבח פתוח, ממנה יצא מסלול דוגמנות. במהלך האירוע, שפים ישראלים ואירופאים ירכיבו מנות יחד על בימה אחת, ותצוגת אופנה תציג דגמים שעוצבו במיוחד על ידי מעצבים ישראלים ואירופאים. מסכי ענק יעבירו את המתרחש במטבח ועל המסלול, בשילוב ראיונות עם השפים והמעצבים תוך כדי עבודתם. לאורך האירוע יוכל הקהל לטעום אוכל רחוב מרחבי אירופה בדוכנים שיוצבו במתחם. את הלילה תחתום מסיבת מאש-אפ. ארבעה צוותים של שפים ישראלים ואירופאים יכינו במהלך האירוע מנות שנולדו משיתוף פעולה מקדים. לכל צוות הוצמדה מעצבת אופנה שיצרה פריט לבוש בהשראת אותה מנה או נושא.השף הצרפתי גיום דלג’ בעל כוכב מישלן ממסעדת JADIS בפריז יציג את צרפת וישתף פעולה עם השף יאיר יוספי (ברוט). יחד איתם עבדו צמד אחיות, המעצבות הישראליות זוהר וורד בלנק, שפועלות תחת המותג “סטלה ולורי”.כמה מילי על השף הצרפתי גיום דלג': גיום דלג’, שף צעיר בקושי בן שלושים, קיבל את הכשרתו אצל הגדולים ביותר. ראשית אצל מישל ברה (3 כוכבים במדריך מישלין), אחר אצל פרדריק אנטון במסעדת Pré Catelan (3 כוכבים במדריך מישלין) ולבסוף אצל פייר גנייאר, שם נשאר 7 שנים. שף ראשי במשך 4 שנים במסעדת Gaya בגדה השמאלית, הוא זכה בכוכב מישלין כבר לאחר 8 חודשים. הוא פתח את מסעדתו Jadis בשנת 2008, שם הוא מציג תפריט ביסטרו באופיו המתאים לרוח התקופה. בשנת 2011, הקים שלוחה המתמחה ביין Aux Verres de contact, שם האווירה נינוחה אף יותר. גיום דלג’, מגיש לנו פלאש-בק גסטרונומי מרגש. הוא מרומם את הפשטות (ביצה רכה בתרד, נתח עגל בעלי סלק, קינוח קציפת איל פולטנט בפיסטוק), מחדש מתכונים קלאסיים (נזיד עופות צייד) ואף מעז מתכונים מהפכניים (פריקסה של כרבולות תרנגולים בברווז), תמיד עם אותה הצלחה.“JADIS” – רחוב Croix-Nivert, 208, פריז (הרובע ה-15) “Aux Verres de contact” – רחוב Bièvre, 33, פריז (הרובע ה-5).צפו בטריילר של הלילה הלבו אירופה- See more at: http://institutfrancais-israel.com/he/%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%95/#sthash.01fd3uSW.dpuf